Steun de stichting

Wat fijn dat je overweegt ons te helpen! Met jouw bijdrage geef je kinderen in Afrika een gezondere toekomst en help je om de leefomstandigheden in Afrika te verbeteren, zodat kinderen zich kunnen ontwikkelen en ouders weten dat hun kinderen een beter leven in het verschiet hebben.

Steun de stichting African Hospitals

De stichting African Hospitals gelooft dat de ontwikkeling van de gezondheidszorg in Afrika bijdraagt aan de kwaliteit van leven in Afrika als continent. Daarom zetten wij ons in om een duurzame bijdrage te leveren door de overdracht van kennis en kunde in de praktijk aan zorgverleners in lokale ziekenhuizen. Wil je ons hierbij steunen, vul dan hieronder je gegevens in. Je gift besteden we aan de realisatie van onze doelstellingen.

Bedrag

Heb je vragen? Stel ze gerust.

Email:

info@africanhospitals.nl

Telefoonnummer:

+31 (0)10 - 291 1477

Bezoekadres:

Maasstadweg 21, 3079 DZ Rotterdam

Word donateur

Onze donateurs zijn de motor van onze stichting. Als donateur van de stichting steun je ons structureel en stel je ons in staat om onze projecten blijvend te financieren.

Geef eenmalig

Je kunt een eenmalige schenking doen. Lekker snel en zonder verplichtingen voor de toekomst. Hiermee kunnen wij onze acties een extra financiële prikkel geven.

Steun ons

Ons doel is een bijdrage leveren aan verbetering van de kwaliteit en veiligheid van de gezondheidszorg in Afrika door de overdracht van onze kennis en vaardigheden.